Fritz Hansen Jubilæumskollektion 2022

Ikuisesti uusi

Vuosipäivän kokoelma maksoi kunnianosoituksen viimeisimmistä ikonimmista malleista 150 vuotta. Jokainen heijastaa omistautumista kauniille, toiminnallisille ja pitkälle suuntautuville huonekaluille, jotka voidaan yhdistää tai seisoa itse.

 

Arkielämä suunnittelussa

Egg ™, Swan ™, PK61 ™ Ja Alphabet ™ tulee uusina, yksinoikeudella ja on valmis olemaan osa kaunista sisustusta. Ajaton ja ikoninen Arne Jacobsen-Tuolissa on musta PVD-Ben ja uudet vaatteet, kun taas Poul Kjærholmin sohvapöytä käynnistetään Norjalainen marmori.

 

Kunnianosoitus erityiseen muotoiluun

Essee ™ -pöytä, nyt saatavana useita kokoisia, luo Arne Jacobsens Miellyttävä tuolit täydellinen illalliskokemus. Live ™ Tulee korkealaatuisimmassa pehmeässä nahkassa ja uudessa kastanjahäkissä Syver ™ Tulee pähkinäviilussa ja se on verhoiltu premium -nahka sekä uusi, yksinoikeudella Vanir -tekstiili graniitti ruskeaksi.

 

Ikoniset huonekalut kaikille tiloille, jotka kestävät koko elämän

RAF Simonsin suunnittelema Vanir on erittäin pehmeä villatekstiili, jolla on erilainen värillinen kudonta, joka muodostaa huonekalujen kauniin kuvion.

Nahkaverhoilu, joka lanseerataan uudessa kastanjahäkissä, on korkealaatuisinta ja tuntuu erittäin erityisestä kosketukselle.