Sovellettavat ehdot yksityisille ja yritysasiakkaille.

Tuotteiden myynti- ja toimitusolosuhteet osoitteessa allbuy.dk

Löydät aina nykyiset myynti- ja toimitusolosuhteet "ehdoista" osoitteesta www.allbuy.dk.

Ehdot ja julkistamisvelvollisuus

Kun suoritat tilauksen, saat automaattisesti tilauksen vahvistuksen tilauksestasi.

Hinnat

Kaikki hinnat toimittavat Tanskassa, sovellettavat vähittäishinnat. ARVONLISÄVERO. Kun toimitetaan osoitteisiin EU: n ulkopuolella, arvonlisävero palautetaan automaattisesti toimituksen jälkeen.

Jos löydämme virheen yhden tai useamman tilaamasi tuotteen hinnassa, ilmoitamme sinulle mahdollisimman pian ja annamme sinulle mahdollisuuden vahvistaa tilauksesi oikeaan hintaan tai peruuttaa se.

Meillä ei missään tapauksessa ole velvollisuus myydä tuotteita sinulle väärin alhaisemmalla hinnalla (tai toimitusvahvistuksen lähettämisen jälkeen), kun tämä hintavirhe on ilmeinen ja tunnistettavissa ja olet voinut helposti löytää väärän hinnan. Hintoja voidaan muuttaa milloin tahansa, mutta (paitsi kuten edellä selitetään), kaikki hinnanmuutokset eivät vaikuta tilauksiin, jos tilausvahvistus on jo lähetetty.

Alennukset

Yleiset alennukset

Tarjoamme alennuksia kaikille asiakkaille eri kampanjoiden muodossa. Jos tuotteesta on alennus, alennus vähennetään jo sivustolla näkyvästä hinnasta. Tällä tavoin näkemäsi hinta on aina "sinun hinta". Tämä seuraa kuluttajan oikeusasiamiehen nykyisiä ohjeita.

Yksittäiset alennuskoodit 
Yksittäisten alennuskoodien tapauksessa alennus vähennetään ensin uloskirjautumisessa. Yksittäiset alennuskoodit syötetään ostoprosessin lopussa. Yksittäisiä alennuskoodeja ei voida yhdistää erikoistarjouksiin ja muihin alennuksiin.

Määräalennukset

Määrä -alennukset voidaan saada lähettämällä kyselyOttaa yhteyttä Määrä -alennuksia ei voida yhdistää erikoistarjouksiin ja muihin alennuksiin.

Lahjakortti

Jos olet saanut lahjakortin Allbuyltä, voit käyttää tätä maksumaksuna osoitteessa www.allbuy.dk syöttämällä koodin lopulta ostoprosessiin "alennuskoodin" mukaisesti. Lahjakorttia ei tarvitse lunastaa kerran, mutta se voidaan jakaa useisiin ostoksiin.

Jos olet ostanut lahjakortin osoitteessawww.allbuy.dk koskee tätä vuotta julkaisupäivästä.

Hyödyt yrityksille ja laitoksille

Yritykset ja instituutiot voivat saavuttaa edulliset olosuhteet nimittämällä. Näitä termejä ei voida yhdistää muihin tarjouksiin ja alennuksiin.

Suurempi tilaus tilauskohteille

Kun ostat tuotetta, joka on edeltävällä tilauksella ja sen hinta on yli 2000 euroa, suostut pitämään tuotteen tilauksen yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että et voi palauttaa tuotetta tai hylätä toimitus, kun toimittaja tilaa ja vahvistaa sen.

Harkitse ostoasi huolellisesti ennen kuin tilaat tuote yli 2000 euron tilaamiseen. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tästä politiikasta, ota yhteyttä asiakaspalveluhuoneeseemme ennen tilauksen tekemistä.

Tilaamalla tuote tilalle yli 2000 euron tilaamisesta, hyväksyt nämä ehdot.

Maksu

Allbuy.dk: llä hyväksytään seuraavat maksutavat:

  • Dankart/luottokortti
  • Mobilepay
  • Pankkisiirto (ota yhteyttä asiakaspalveluun)
  • Käteinen pikakuoressa (ota yhteyttä asiakaspalveluun)
  • Vikarata
  • Apple Pay

Maksu nostetaan vain, kun tuote lähetetään.

Luottokortti

Seuraavat kortit hyväksytään allbuy.dk: dankart, viisumi/dankart, viisumi, viisumielektroni ja mastercard.

Allbuyssa maksua ei peritä Dan- ja luottokortteja käytettäessä.

Pankkisiirto, kun maksu pankkisiirron kautta, kokonaismäärä siirretään ennen tuotteen lähetystä. Kun maksat pankkisiirrosta, vastalausejärjestelmä ei kata.

Paypal

Jos maksat PayPalin kautta, et ole suojattu vastalausejärjestelmällä. Lue lisää PayPalin verkkosivuston ehdoista.

Vikarata

Maksu Viabillin kautta:

Kun ostat Viabillin kanssa, saat ensin tavarasi. Sen jälkeen sinun on maksettava kuukausittainen korvaus kunkin kuukauden 20. päivänä.

Jos peruutat ostoksesi, Viabillin maksusopimus lakkaa.

Viabill rahoittaa ostoksia enintään 2000 DKK: n määristä yli 2000 DKK: n rahoitusta yhteistyössä Sparxpressin kanssa. Jos sinulla on jo Viabill -tili, se maksaa 39 kr. maksu kuukausittain. Lue lisää:https://viabill.dk/forretningsbetingelser/premium/

Lasku asiakkaat

Yritykset ja instituutiot voivat hakea asiakkaita. Ensimmäinen tilaus maksetaan etukäteen.

Muistutusmaksu/korko

Jos laskussa/tiliotteesta ei makseta aikaa, muistutusmaksu veloitetaan DKK 100 per. Muistuttaa. Jos toisen muistutuksen jälkeen ei makseta, velan keräämisvaatimus ylitetään ja palkkiot veloitetaan lainsäädännön mukaisesti. Viivästyneen maksun tapauksessa korkoja vaaditaan myös korkolain määräysten mukaisesti.

Määrien varaus

Jos maksat kansainvälisellä maksukortilla, summa varataan välittömästi.

Rahat on varattu kortillesi tai tililläsi, kunnes:

1) Nostamme summan, kun lähetämme tuotteen tai

2) Ennen kuin rahat vapautetaan sopimuksella korttisi liikkeeseenlaskijan kanssa.

Toimituskulut

Lähetys Tanskassa

Kun toimitusmääräykset toimitusosoitteella Tanskassa, vähintään 29,95 DKK: n toimitusmaksu veloitetaan tilauksesta DKK 500.00: n nojalla. Pakettilaatikolla on ilmainen toimitus tilauksessa DKK 500.00. Jos toimitus valitaan yritysosoitteeseen tai jakeluun, veloitetaan DKK14.95 -maksu.

Postnord: DKK 29,95 - 34,95
GLS: DKK 14,95 - 34,95

Freight-huolitsija voidaan valita uloskirjautumisella. Pidätämme oikeuden muuttaa rahti -huolitsija. Toimitus rahtipalvelimen kanssa on aina vain reunoja.
Jos suorittaminen on mahdollista, tämä voidaan ostaa maksun aikana.

Freight -huoltajan lähettämä tilaus on aina poimittu/lähetetty joka perjantai, ja sitä voidaan sitten seurata postitse lähetetty "toimitus ei".
Tanskan Speditionin tilaus, Freight Hidinger lähetti:
Per Damgaard APS
http://www.perdamgaard.dk/

Lähetys muuhun maailmaan

Kun toimitus Tanskan ulkopuolella, kaikki tilaukset lisätään DKK 250.00-500.00. (Kun toimitus Saksassa, samat kustannukset koskevat kuin Tanskan toimittaessa).

DHL: DKK 250.00 - 500.00

Allbuy.dk on valinnut rahti -huolitsijan ja voi vaihdella.

Noukkia

On mahdollista poimia ja maksaa tilauksesi Allbuyn kanssa. Betoni -päivämäärä ja keräys on kuitenkin sovittu.

toimitusaika

Varastotavarat toimitetaan tyypillisesti samana päivänä tai tilauksen jälkeen.

Tuotteet, joita ei ole varastossa, ovat tyypillisesti 3-7 arkipäivää saapumiseen, mutta tietysti riippuvat valmistajan viivästyksistä.

Jos toimitusaika on pidempi, se ilmoitetaan ostoksesi yhteydessä. Saat sähköpostin, kun tilauksesi lähetetään meiltä.

Tilauksesi lähetetään vain, kun se on koottu. Tämä tarkoittaa, että odotamme, että kaikki tilatut tavarat ovat saapuneet varastoon ennen tilauksen lähettämistä.

Toimitus ulkomaille

Kun toimitetaan ulkomaille, sama suhde pätee kuin yllä. Pitempiä toimitusaikoja voi kuitenkin tapahtua paikallisista toimitusolosuhteista riippuen.

Huomautus! EU: n ulkopuolelle toimittamisen jälkeen kansalliset tullit voivat periä tullit ja arvonlisävero lähetyksestä. Allbuy ei ole vastuussa siitä, veloittaako kansalliset tullit tämän summan vai ei. Joskus tullilta veloitetaan summa kuljetusyhtiöltä, joka sitten veloittaa siitä vastaanottajan.

Eco -Kosko.

Päällä Allbuy.dk Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostaa ympäristöystävällisiä pakkauksia lisävaihtoehtona heidän tilauksilleen. Ympäristöystävällisillä pakkauksilla tarkoitamme kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja pakkausmateriaaleja tai biohajoavia ja jotka auttavat vähentämään pakkauksemme ympäristövaikutuksia. Ympäristöystävällinen pakkaus on saatavana vain omiin laatikoihimme lähetetyille tilauksille.

Jos haluat ostaa ympäristöystävällisiä pakkauksia lisättynä vaihtoehtona, valitse vaihtoehto vain verkkosivustomme kassaprosessin aikana. Ympäristöystävällisen pakkauksen kustannukset ovat 1 euro / 7,5 Kr, OG lisätään OrderTotal -palveluun.

Uskomme, että on tärkeää ottaa vastuu ympäristövaikutuksistamme ja tehdä kaikkemme sen vähentämiseksi. Tarjoamalla ympäristöystävällisiä pakkauksia lisävaihtoehtona toivomme antavan asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä kestävä valinta ostoksilla kanssamme.

Toimitus Grönlantiin.

Jos SPEDION tarvitaan, jotta tilaus on kuljetettava toimitusosoitteeseen Grönlannissa, lähetysmaksu voi olla korkeampi kuin oletetaan ostettaessa. Tämä on hinta, joka perustuu nykyiseen tarjoukseen, Blue Water Shipping tai Ral.

Paluu ja peruutus oikein

Lainsäädännön mukaan sinulla on 14 päivää vetäytymisoikeutta ostoksilla verkossa. Allbuy tarjoaa 365 päivän peruutusta oikein. Peruutuksen määräaika vanhenee 365 päivää tavaroiden vastaanottamisen päivän jälkeen.

Sinun on ilmoitettava meille 365 päivän kuluessa vastaanottamisesta, jonka haluat peruuttaa ostoksesi. Voit tehdä tämän aloittamalla palautusprosessin päällä www.allbuy.dk/retur.

Jos otat meihin yhteyttä sähköpostitse, saat sähköpostin, joka vahvistaa kyselyn vastaanoton. Et voi valittaa pelkästään kieltäytymällä vastaanottamasta kohdetta ilman, että ilmoittamatta meille selkeästi.

Peruutuksen määräajan noudattamiseksi sinun on palautettava tavarat 14 päivän kuluessa siitä päivästä, jolloin ilmoitat AllBuylle, että haluat peruuttaa ostoksesi. Sinun on maksettava paketista itse ja sinä olet vastuussa, jos vaurio tapahtuu kuljetuksen aikana.

Takaisinmaksu tehdään kohtuutonta viivästymistä 14 päivän kuluessa tavaroiden palauttamispäivästä. Takaisinmaksu maksetaan samaan pankkikorttiin kuin käytit tilaustasi.

Jos olet ostanut meiltä useita tavaroita, sinulla on mahdollisuus palauttaa yksi tai useampi tuotde, vaikka ne olisi ostettu yhdessä järjestyksessä. Huomaa, että et saa lähetyskustannuksia takaisin, jos pahoittelet osaa ostostasi.

Voimme pidättää maksun, kunnes olemme saaneet tuotteen, ellet lähetä meille asiakirjoja palauttamisesta.

Olet vastuussa tavaroiden arvon heikkenemisestä, mikä johtuu muusta käsittelystä kuin mitä tarvitaan esineen testaamiseen tavallisella tavalla, jonka tekisit fyysisessä myymälässä. Suorittava summa riippuu tuotteen kaupallisesta arvosta, ja joissain tapauksissa se voi tarkoittaa, että voit saada toimituskustannukset vain takaisin. "

Suosittelemme, että palautat kohteen alkuperäiseen pakkaukseen.
Jos alkuperäinen pakkaus puuttuu, se voi johtaa esineen heikkenemiseen.)

Sinun on maksettava Allbuylle palauttamisen lähetyskustannukset.

Tiettyjä kohteita ei voida palauttaa normaalilla postilla. Tämä koskee: tavaroita yli 35 kg.

Näiden esineiden palauttamiskustannusten odotetaan maksavan enintään: DKK 500,-

Ilmoita palautustasi kauttawww.allbuy.dk/retur Tai käytä vakioperuutuslomaketta, jonka löydät kaupankäyntiolosuhteiden alaosasta.


Yhteys oikein

Ostolain puutosääntöjä voidaan soveltaa tavaroiden ostoihin. Sinulla kuluttajana on 2 vuoden takuu. Jos saat väärän esineen tilauksesi tai vaurioituneen esineen suhteen, sinun on mainostettava ennen kohtuullista aikaa sen jälkeen, kun olet löytänyt vian. Jos mainostat kahden kuukauden kuluessa, valitusta pidetään oikea -aikaisen.

Valitukset voidaan ilmoittaa täältä: Valitus. Voit käyttää takuusi lähettämällä tuotteen takaisin. Maksamme kohtuulliset kulut kuljetuksista, jos valitus on kelvollinen.

Jos valituksesi on perusteltua, se tarkoittaa, että voit joko korjata, vaihdon, rahan takaisin tai alennuksen hinnasta, erityisestä tilanteesta riippuen.

Jos valitus on perusteltu, palautamme (kohtuulliset) lähetyskustannuksesi. Kohde on aina palautettava oikeassa pakkauksessa. Muista myös saada kuitti lähettämistä varten, jotta voimme maksaa lähetyskustannuksesi takaisin.

Ilmoita palautustasi www.allbuy.dk/retur kautta

Kohde lähetetään:
Allbuy
Postilaatikko 282
6330 Padborg

Saamme vain paketit, jotka lähetetään suoraan osoitteeseen.

 Tilaus, joka ei noudata Allbuyn ehtoja ja suorituksia, peruutetaan ilman erillistä ilmoitusta.

HUOMAUTUS! Kuljetuksista johtuva viallinen tuote on ilmoitettava viiden päivän kuluessa.

Ostomäärän takaisinmaksu

Allbuy yrittää aina palauttaa summan samalla maksuvälineellä kuin ostossa käytettiin.
Eikö tämä ole mahdollista "vanhentuneen tapahtuman tunnuksen", pankkikortin, pankin muutoksen tai vastaavan ongelmien vuoksi.
Allbuy antaa lahjakortin summan, jonka asiakas lähetetään suoraan sähköpostitse.

Henkilötietokäytäntö

Jotta voit tehdä sopimuksen kanssamme, tarvitsemme seuraavat tiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Me rekisteröimme henkilökohtaiset tietosi tuotteen toimittamiseksi sinulle.

Henkilötiedot on rekisteröity Allbuy -ohjelmalla ja tallennetaan viideksi vuodeksi, minkä jälkeen tiedot poistetaan.

Tiedonhallinta osoitteessa www.allbuy.dk on allbuy.

Työskentelemme myös useiden muiden yritysten kanssa, jotka tallentavat ja käsittelevät tietoja. Yritykset käsittelevät vain tietoja puolestamme eivätkä välttämättä käytä niitä omiin tarkoituksiinsa.

Teemme yhteistyötä vain EU: n tietojenprosessorien kanssa tai maissa, jotka voivat tarjota tietosi riittävän suojan.

Allbuyn rekisteröidyksi sinulla on aina oikeus vastustaa rekisteröintiä. Sinulla on myös oikeus käsitys siitä, mitä tietoja on rekisteröity sinusta. Nämä oikeudet sinulla on henkilötietolain ja tämän yhteydessä olevia kyselyjä Ottaa yhteyttä.

Valitukset
Jos haluat kuluttajana valittaa ostoksestasi, sinun on otettava yhteyttä (lisää sähköpostiosoite asiaankuuluvalle henkilölle/laitteelle Webshopissa). Jos emme löydä ratkaisua, voit lähettää valituksen Hallituksen talo, TellBoden 2, 8800 Viborg kauttaHallituksen talon valitusportaali.

Valittamiseksi, että valittamasi tuotteelle tai palvelusta on oltava vähintään 1,10 DKK: n ja enintään 100 000 DKK: n vaatimukset vaatteista ja kengistä, mutta hinnan on pitänyt olla vähintään vähintään DKK 720.

Kun teet ostoksia E -merkitsemällä verkkokaupassa, voit saada tapauksesi käsittelemään ilmaiseksi - määrän määrästä riippumatta. Lue lisää tässä.

Jos asut toisessa EU-maassa kuin Tanska, voit valittaa EU: n komission valitusportaalista http://ec.europa.eu/odr  

Pricerunner Ostaen takuu

Ostoksesi kanssamme on täysin ilmainen Pricerunnerin ostamalla takuu. Se varmistaa, että jopa 50 000 kruunua, jos ostoksesi yhteydessä pitäisi ilmenee ongelmia. Osaustakuun kattamiseksi on vain Pricerunnerin rekisteröity jäsen.

Niille teistä, jotka eivät ole Pricerunnerin jäseniä ja ovat vierailleet heidän palvelunsa kautta, voit silti saada ostoksesi turvaamaan ostotakuun kautta. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on tunnin sisällä rekisteröityä heidän verkkosivuillaan. Se on ilmainen ja vie vain hetken.Rekisteröidyt sinut hankkimaan Pricerunner -ostotakuu.

Pricerunner -ostotakuu suojaa sinut, jos tuote on vaurioitunut, vaurioitunut tuote, jos esine puuttuu toimituksesta, jos esine on väärä tai viallinen tai jos tuotteen toimitus epäonnistuu. Muista, että järjestys on osoitettava sinulle henkilökohtaisesti.

Jos jotain menee pieleen ostoksesi yhteydessä, ostotakuu kattaa sinut sekä hankintakustannuksista että lähetyskustannuksista. Saat myös korvauksen virheestä aiheutuneista suorista taloudellisista vahingoista. Ostotakuu ei sisällä arvoa, puuttuvia tuloja tai muita suoria tai epäsuoria kustannuksia.

Vieraile Pricerunnerissa lopullisista ehdoista ja yleiskatsauksesta, joka on vapautettu takuusta.

Linkki kumouslomakkeeseen

Kauppaolosuhteet päivitettiin viimeksi 15. tammikuuta 2022.

Yleistä tietoa

Allbuy.dk / a1
Postilaatikko (282)
6330 Padborg

SE -numero: 38360574

Kaikki ostokset tapahtuvat:
A1 GmbH
Olen gütherbahnhof
24983 Handewitt
Saksa