Lähetys Tanskassa

Kun toimitusmääräykset toimitusosoitteella Tanskassa, vähintään 29,95 DKK: n toimitusmaksu veloitetaan tilauksesta DKK 500.00: n nojalla. Pakettilaatikolla on ilmainen toimitus tilauksessa DKK 500.00. Jos toimitus valitaan yritysosoitteeseen tai jakeluun, veloitetaan DKK14.95 -maksu.

Postnord: DKK 29,95 - 34,95
GLS: DKK 14,95 - 34,95

Freight-huolitsija voidaan valita uloskirjautumisella. Pidätämme oikeuden muuttaa rahti -huolitsija. Toimitus rahtipalvelimen kanssa on aina vain reunoja.
Jos sisällyttäminen on mahdollista, tämä voidaan ostaa maksun aikana.

Lähetys muuhun maailmaan

Kun toimitus Tanskan ulkopuolella, kaikki tilaukset lisätään DKK 250.00-500.00. (Kun toimitus Saksassa, samat kustannukset koskevat kuin Tanskan toimittaessa).

DHL: DKK 250.00 - 500.00

Allbuy.dk on valinnut rahti -huolitsijan ja voi vaihdella.

Noukkia

On mahdollista poimia ja maksaa tilauksesi Allbuyn kanssa. Asiakaspalvelun kanssa on kuitenkin sovellettava konkreettista päivämäärää ja keräysaikaa.

toimitusaika

Varastotavarat toimitetaan tyypillisesti samana päivänä tai tilauksen jälkeen.

Tuotteet, joita ei ole varastossa, on tyypillisesti 5-10 arkipäivää, mutta tietysti riippuvat valmistajan viivästyksistä.

Tilauksesi lähetetään vain, kun se on koottu. Tämä tarkoittaa, että odotamme kaikkien tilattujen tavaroiden saapumista varastoon ennen tilauksen lähettämistä.

Toimitus ulkomaille

Kun toimitetaan ulkomaille, sama suhde pätee kuin yllä. Pitempiä toimitusaikoja voi kuitenkin tapahtua paikallisista toimitusolosuhteista riippuen.

Huomautus! EU: n ulkopuolelle toimittamisen jälkeen kansalliset tullit voivat periä tullit ja arvonlisävero lähetyksestä. Allbuy ei ole vastuussa siitä, veloittaako kansalliset tullit tämän summan vai ei. Joskus tullilta veloitetaan summa kuljetusyhtiöltä, joka sitten veloittaa sen vastaanottajalle.