OLE LUKØJE - Kay Bojesens nyeste træfigur.

Katso Ole Lukøy verkkokaupassa TÄSSÄ.


Kay Bojesen ja H.C. Andersen Oli paljon yhteistä. Jokainen perustui vahvaan kertomukseen, ja jokainen he olivat aikansa edellä. He loivat yhden Uusi tapa välittää ja kertoa, ja heidän mielikuvituksellisella universumeillaan ja alkuperäisellä luovuudellaan heistä tuli nopeasti rakastama iso ja pieni - Ja on edelleen.

SISÄÄN Odense Onko siellä avattu a Uusi museo nimeltä H.C. Andersenin talo, ja tässä suhteessa on nyt mahdollista löytää joitain maailman tunnetuimpia ja rakastettuja hahmoja Kay Bojesenin maailmankaikkeus. Nightingale, Paimen ja Savupiippu ovat jo Odensen museokaupan hyllyillä, ja ne ovat nyt liittyneet Ole Lukøy.

Ole Lukøy on alun perin yksi satuhahmo, Siellä on sekä pohjoismaisia ​​että saksalaisia ​​kansan runoja. H.C. Andersen on inspiroinut omituista hahmoa ja kirjoitti Ole Lukøyn ja Boy Hjalmerin seikkailun, joka julkaistiin vuonna 1841. Ole Lukøy jatkaa kahta sateenvarjoa, joita hän käyttää tarinoita nukkumaan mennessä, kun lapset nukkuvat. Yhtä sateenvarjoa käytetään mukaviin lapsiin ja näyttää unelmakuvan, joka antaa Ihana unelmat. Toista sateenvarjoa käytetään tuhma lapsille ja se antaa Ei ollenkaan unelmia, kun koemme seikkailusta.

Yllään vaaleansininen yöpaita, tummansiniset yöhousut, tossut ja pieni korkkijalusta Ole Lukøy Onnellinen ja hymyilevä kahdella sateenvarjallaan. Tunnet olosi onnelliseksi ja turvalliseksi, kun katsot häntä ja hahmo on täydellinen ystävä Lastenhuoneessa tai makuuhuoneessa. Jopa värit ovat rauhallisia ja pidetään viileinä sinisissä sävyinä.

Ole Lukøy on käännetty FSC®-sertifioidussa pyökkipuussa ja manuaalinen tuotanto maalilla ja paine on valmistettu suurella tarkkuudella ja huolella, joka on ominainen Kay Bojesenin puiset hahmot. Lomake perustuu Kay Bojesenin arkiston alkuperäisiin oleviin lukuihin Yksinkertainen ja minimalistinen, mutta täynnä elämää ja sielua - niin ole Lukøy saa sen tunteen taikuus ja seikkailu, Kay Bojesenin hengen ja tarinankerronnan kanssa, jonka hän onnistui luomaan suunnittelussaan mielikuvituksellisia hahmojaan.

Kay Bojesen työskenteli filosofian parissa, jonka mukaan puu saa elämää vain, kun se saa tarinan. Se oli läpäisevä kaikille hänen hahmoihinsa ja se ilmaistaan ​​myös selvästi Ole Lukøy, pyöreällä, pehmeällä muodollaan ja hymyilevät linjat herättävät puun elämään.

Sekä Kay Bojesen että H.C. Andersen otti lähtökohta lasten maailmassa, Ja heidän tapansa kertoa tarinoita on tullut osa kulttuuriperintöämme. He ovat aina kanssamme, ja johdamme Kay Bojesenin perintöä ja alkuperäisiä tarinoita puun ...

TÄSSÄLöydätkö kaiken Kay Bojesenista