Y-STOLEN FÅS NU I 9 NYE FARVER  AF ILSE CRAWFORD

Katso lokakuun väri Pohjanmeri TÄSSÄ


Juhlia Hans J. Wegners Yli 70 vuotta yhteistyötä Carl Hansen & Son laajentaa yhteistyötä sen kanssa Lontoossa toimiva suunnittelija Ilse Crawfordjoka nyt käynnistyy Y-tuoli yhdeksän Uusi Värit.

Hans J. Wegner veti maailmankuulun Y-tuolin (CH24) vuonna 1949 Carl Hansen & Sønille, joka on tuottanut tuolia jatkuvasti yli 70 vuotta. Tämän virstanpylvään juhlimiseksi Ilse Crawford on valinnut yhdeksän mattaväriä, jotka antavat tuolille uuden näkökulman. Kaikki värit ovat ympäristöystävällisiä, vesipohjaisia ​​ja joustavia, joten ne ovat täydellisiä sekä yksityiseen että julkiseen käyttöön.


"Halusimme kehittää useita värejä, jotka heijastavat aikaa, jossa elämme, ja uskomme, että nämä hillittyjä sävyjä resonoivat nykyaikaisen yleisön kanssa" sanoo Ilse Crawford. ”Meitä inspiroi tanskalainen taiteilija Kirkebys Maalaukset, jotka heijastavat hänen kiinnostustaan ​​luontoon. Nämä eivät ole vakiovärejä, jotka ovat peräisin ajan suuntauksista, vaan värit, jotka lisäävät syvyyttä ja monimutkaisuutta mihin tahansa sisätilaan. "


Viehättävät värit kunnioittavat kasveja, mineraaleja ja maaperää, jotka muodostavat pohjoismaisen maiseman raa'an kauneuden, ja ne toimivat sekä erikseen että vuorovaikutuksessa keskenään. "Värit liittyvät niin läheisesti tunteihimme ja mielialaan" sanoo Crawford, "Ja uskomme, että nämä aliarvioidut äänet auttavat luomaan lämpimän, rento ja luonnollisen ympäristön."

Nämä Erikoispainot on saatavana vain vuonna 2022.